Kerstconcert met Lisa del Bo en Gene Thomas

Kerstshow met Lisa del Bo en Bart Herman

18 december 2019

Voor de vierde keer brengt Trillingen een kerstshow in de kerkzaal van de Heiligkruiskerk, kruisherenstraat 29, te Hasselt (Runkst)

Dit jaar zijn onze gasten Lisa del Bo en Gene Thomas.

In de sfeervol ingerichte kerk zal Lisa del Bo haar stem en muziek als een engel trillen. Lisa, zelf heel gelovig, koestert de kerstperiode met alle aspecten die er rond hangen. Bezinning, weemoed, herinneringen van het afgelopen jaar, maar ook vreugde, positiviteit en een blik naar de toekomst zijn de ingrediënten van deze show.

Lisa bereidt dit concert zeer zorgvuldig voor. Zij doet dit al jaren en zo'n traditie moet je in ere houden. Na dit kerstconcert weet je hoe Lisa kerst beleeft, de voorbereidingen, het klaarmaken en de blijde gebeurtenis zelf: de geboorte van het kindje Jezus. Bij elke handeling, bij elk verhaal hoort een liedje dat iedereen kent, zeg maar de kerstklassieker. Het hele verhaal wordt live begeleid door twee topmuzikanten met hulp van hedendaagse studiotechnieken.

Lisa nodigt voor haar kerstconcert Gene Thomas uit. Gene brengt een extra dimensie toe aan dit kerstconcert. Tussendoor en op het einde zullen Lisa en Gene de mooiste duetten zingen waarbij de haartjes op uw armen zullen trillen van emotie

Groepen of bedrijven die met meerdere komen kunnen beter eerst contact opnemen met mij, Broux Marc, op brouxmarc@hotmail.com of 0475/60.12.56

Dit concert wordt éénmalig gebracht. Dus ... wees er snel bij.

Meer informatie volgt binnenkort.
Schrijf u hier in op de wachtlijst:

Wachtlijst


Organisatie:
Trillingen fv
Broux Marc
Begonialaan 35
3550 Heusden zolder (Bolderberg)
Tel: + 32(0)475/60.12.56
brouxmarc@hotmail.com

Service residentie Numa