Kerstshow met Lisa del Bo en Bart Herman

Kerstshow met Lisa del Bo en Bart Herman

19 december 2018

Voor de derde keer brengt Trillingen een kerstshow in de kerkzaal van de Heiligkruiskerk, kruisherenstraat 29, te Hasselt (Runkst)

Dit jaar zijn onze gasten Lisa del Bo en Bart Herman.

In de sfeervol ingerichte kerk zal Lisa del Bo haar stem en muziek als een engel trillen. Lisa, zelf heel gelovig, koestert de kerstperiode met alle aspecten die er rond hangen. Bezinning, weemoed, herinneringen van het afgelopen jaar, maar ook vreugde, positiviteit en een blik naar de toekomst zijn de ingrediënten van deze show.

Lisa bereidt dit concert zeer zorgvuldig voor. Zij doet dit al jaren en zo'n traditie moet je in ere houden. Na dit kerstconcert weet je hoe Lisa kerst beleeft, de voorbereidingen, het klaarmaken en de blijde gebeurtenis zelf: de geboorte van het kindje Jezus. Bij elke handeling, bij elk verhaal hoort een liedje dat iedereen kent, zeg maar de kerstklassieker. Het hele verhaal wordt live begeleid door twee topmuzikanten met hulp van hedendaagse studiotechnieken.

Lisa nodigt voor haar kerstconcert Bart Herman uit. Bart brengt een extra dimensie toe aan dit kerstconcert. Tussendoor en op het einde zullen Lisa en Bart de mooiste duetten zingen waarbij de haartjes op uw armen zullen trillen van emotie

Groepen of bedrijven die met meerdere komen kunnen beter eerst contact opnemen met mij, Broux Marc, op brouxmarc@hotmail.com of 0475/60.12.56

Dit concert wordt éénmalig gebracht. Dus ... wees er snel bij.


Organisatie:
Trillingen fv
Broux Marc
Begonialaan 35
3550 Heusden zolder (Bolderberg)
Tel: + 32(0)475/60.12.56
brouxmarc@hotmail.com

Data & tickets

Service residentie Numa