Kèrremes ènne loch

Kom meezingen, dansen, lachen en plezier maken

40 jaar geleden organiseerde het Cultureel Centrum, de eerste Hasseltse revue met als titel ‘Doa ziet wir kèrremes ènne loch’. Dat had zoveel succes dat meer dan twintig voorstellingen nodig waren om de meer dan 16.000 toeschouwers te plaatsen.

Liedjes als o.a, “doa ziet wir kèrremes ènne loch”, “vèssen èn’t kenââl”, iech goan no teus, achter het léémfabriek en“de grutste stilte” werden plaatselijke wereldhits. Dit succes kreeg navolging met Rappleer dzj’oech nog (1980) en ’n Stad bè ’n Chapeau-buse (1982). De auteurs en arrangementen waren van Jos Ghysen, Louis Verbeeck, Miel Cools, Jean Ferrat en Paul Hougardy.

We stelden een team samen en vonden deze in Eddy Ghijsebrechts, Giovanni (Jans), Jo Nicolai, Ludo Claesen, Pierre Reynders en Wim Reyskens. Jo neemt het muzikale voor zijn rekening, Ludo het vocale met zijn koor, Eddy, Wim en Pierre de sketches en Giovanni is huismeester.

Op twee grote schermen worden de liedjes geprojecteerd en iedereen jong en oud kan dan uit volle borst meezingen.

Kaarten kan je binnenkort bestellen. Er is een A-zone (eerste 10 rijen aan podium) en een B-zone, net daarachter. Plaatsen zijn NIET genummerd. Wie eerst komt eerst zit.

Meer informatie volgt binnenkort.
Schrijf u hier in op de wachtlijst:

Wachtlijst

Organisatie:
Trillingen fv
Broux Marc
Tel: + 32(0)475/60.12.56
brouxmarc@hotmail.com

Service residentie Numa