Historiek

Historiek: van één idee naar één Trilling

Alles begint met één idee

Dat is zowat de lijfspreuk van mij als organisator:
Alles begint met één idee…

In 1973 begon ik als 18-jarige, evenementen te organiseren voor de handelaars van de Koning Albertstraat te Hasselt.Wij hadden er zelf een speelgoed- en modelbouwzaak. Nooit heeft één handelsstraat in België en bij uitbreiding mogelijk in Europa, 4 auto’s – toen een gegeerd product - aan hun klanten verloot.

In 1988 organiseerde ik voor het 40-jarig bestaan van onze speelgoedzaak, “kinderpret” in de Grenslandhallen van Hasselt. Hal 4 stak boordevol spellen en spelen voor de kinderen van onze klanten. Dat had zo’n succes dat ik elk jaar “Kinderpret” organiseerden. Nu op basis van schoolreizen. Twee hallen en buitenpleinen stonden tjokvol spellen, spelen, theater en zoveel meer. Twaalf jaar lang heb ik deze evenement georganiseerd. Er moeten zowat tienduizenden kinderen naar toe zijn gekomen.

Intussen werd ‘Avonturentocht’ opgestart in domein Hengelhoef. Hier konden onze gasten in de bossen hossen, klauteren, klimmen, glijden, slingeren over beken en zich lekker vuil maken. Deze Avonturentocht gaat nog steeds door onder organisatie van mijn oudste zoon David Broux. Mijn jongste zoon Sam heeft de microbe ook te pakken en organiseert nu voor jongeren tussen 3 en 12 jaar thema-kampen tijdens de schoolvakanties. Voor bedrijven is hij de referentie om animaties voor jongeren te verzorgen tijdens bvb bedrijfsfeesten. Maar ook als projectcoördinaties voor bedrijven en/of mijn concerten is hij de geknipte persoon.

Zie naar ‘Wakasa’ wat hij allemaal kan aanbieden.

Concerten

Momenteel organiseer ik concerten in de Heilig Kruiskerk te Runkst/Hasselt. Een polyvalente kerkzaal die concerten aankan van Scala tot Johan Verminnen.

‘Trillingen’ heet nu mijn organisatie omdat muziek trillingen soms door merg en been kunnen gaan, maar ook vreugde en plezier kunnen brengen. Luisteren en kijken naar mooie uitvoeringen. Dat is wat Trillingen wil brengen.

Alles begint met een idee en de trilling doet de rest.

Service residentie Numa